elfelejtett jelszó

Megkeresések

Megkeresések

2022. január 14.

Kedves Igazgatónők és Igazgató Urak, Kedves Munkatársak,

 

Ezúton szeretnénk megkérni Titeket, hogy munkával kapcsolatban a céges elérhetőségeinken (telefon, e-mail) keressenek, mivel ez a hivatalos menete a kérdések, hiánypótlások, munkatársi és ajánlati anyagok megküldésének, illetve megkérdezésének. Amennyiben mégis Facebookon, Viberen, egyéb nem céges, hanem privát oldalainkon, elérhetőségeinken kerestek munkaügyben, nem garantáljuk, hogy foglalkozunk vele. Szeretnénk a privát oldalainkat nem munkaügyben használni, mivel nem ezzel a céllal hoztuk létre. Kérlek, ezt továbbítsátok a munkatársaitok felé is, hiszen megszaporodott a privát oldalainkon való megkeresések száma.

 

 

Úgy gondolom, hogy az alábbiak miatt lehet az, hogy ott keresnek:

 

 

- Nem tudják a céges elérhetőségeinket: ezeket megtalálják a honlapon is, de amennyiben egyikünk céges elérhetőségét tudják, keressenek ott minket bátran, és megadjuk a többiek elérhetőségét

 

 

- Kényelmi okok, vagy technikai problémák: ha küldenek hiánypótlást, utalást, bármit, mentsék le a készülékükre, és küldjék úgy tovább e-mailben.

 

 

Kérlek, továbbítsátok a munkatársaitoknak is, hogy céges elérhetőségeinken keressenek munkaügyben, mert nem szeretnénk senkit sem tiltani a közösségi oldalainkon.

 

 

Elérhetőségeink:

 

 

Pongó Judit:

Telefon: +36-30-8690-327

E-mail: pongo.judit@mic.hu

 

 

Szabó Bernadett:

Telefon: +36-30-543-6699

E-mail: szabo.bernadett@mic.hu

 

 

Kristóf Dóra

Telefon: +36-30-8690-326

E-mail: kristof.dora@mic.hu