elfelejtett jelszó

Új GRAWE-s ajánlati füzet bevezetése 2021. december 3-tól

Új GRAWE-s ajánlati füzet bevezetése 2021. december 3-tól

2021. december 2.

Tisztelt Igazgató Kollégák és Munkatársak!

 

November hónap végén kapott szóbeli, hivatalos információk alapján az MNB Felügyeleti Szerv a jogszabályi változások miatt előírta a jelenleg használt GRAWE Ajánlati füzetek és ajánlati lapok módosítását.

Az új ajánlati füzet a jogszabályi változásokkal, új paragrafusokkal, valamint megjegyzésekkel kiegészítve 2021. december 3-tól kerül kiadásra.

Az Ajánlati lapok jobb alsó sarkában lévő dátum is változni fog, ezért szükséges azok cseréje!!!

Az Ajánlati lapokhoz tartozó minden egyéb eddigi nyomtatvány továbbra is érvényben marad!

A GRAWE Életbiztosító Zrt  fentiekkel kapcsolatos körlevele 2021. december 3-án kerül kiadásra, és az új Ajánlati lapok, illetve az új ajánlati füzetek is ettől a dátumtól állnak rendelkezésre.

Az új nyomtatványokban szereplő módosítások magyarázatát, illetve az új dokumentumok mintapéldányát a holnapi napon, pénteken e-mailen megküldjük. 

 

Kérjük az Igazgató Kollégákat, hogy az új nyomtatványokat az MIC Irodából december 3-tól szállítsák ki, és a vezető Munkatársak közreműködésével, minél gyorsabban juttassák el a hálózatukban tevékenykedő aktív Munkatársak részére!

A régi Ajánlati lapokat  szükség esetén 2021. december 15-ig (ez lehet az utolsó dátum az ajánlaton) lehet használni, de december 3-tól elsősorban már az új nyomtatványokat kell alkalmazni.

Szigorú előírás, hogy 2021. december 16-tól csak az új ajánlati füzeteket lehet az Ügyfelek részére kiadni, valamint az MIC Iroda csak az új Ajánlati lapokat veszi át.

Ezt követően a régi ajánlati füzeteket és Ajánlati lapokat tilos használni!

 

Minden Igazgató a saját Igazgatóságában tevékenykedő Munkatársának, a korábban leadott darabszámú ajánlatnak és teljesítménynek arányában vehet fel új nyomtatványokat az MIC Irodából, amellyel úgy köteles a jövőben elszámolni, hogy a későbbiekben, ahány kész, feldolgozott ajánlatot lead, - ugyanannyi új ajánlati nyomtatványt tudunk biztosítani számára.

Ezt a zökkenőmentes, folyamatos nyomtatvány ellátás érdekében vezetjük be.

 

Felhívom a figyelmet, hogy 2021. december 1-től, - akár a régi, akár az új Ajánlati lap kitöltésénél - a biztosítás kezdete kizárólag 2022. január 1. lehet. (Így már az Ügyfelet egy évvel idősebbként kell számolni!!)

Kérem minden Igazgatóság Vezetőjét és a Munkatársakat, hogy az új ajánlati füzetek és Ajánlati lapok szétosztására különös gonddal figyeljenek, hogy azok minden Munkatárshoz időben eljussanak.

 

Kérem fentiek szíves betartását!

 

Üdvözlettel: 

Vereckei Zoltán

hálózat ig.