elfelejtett jelszó

Termékeink  

 

Élet- és balesetbiztosítások     

Az életbiztosítások és más hosszútávú megtakarítások száma folyamatosan nő hazánkban. A család vagyoni helyzetét kezdetben az aktív keresők jövedelme határozza meg, majd egyre inkább a megtakarítások hozama az, ami fontossá válik. Az életbiztosítások manapság már aligha tekinthetőek kizárólag biztosításnak, jóval inkább befektetésnek. Az ügyfelek saját elképzeléseik alapján dönthetik el, hogy milyen célra szeretnének spórolni: saját jólétükre, nyugdíjuk kiegészítésére, egészségük megóvására, gyermekeik jövőjére. Bármi is történjen a következő években Európában: mindenkinek saját kezébe kell vennie az önmagáról való gondoskodást.

Baleset előfordul.
Való igaz, egyikünk sem gondol rá, éppen ezért a legváratlanabb legkényelmetlenebb helyen, a legrosszabbkor történik meg. Egy baleset, amely személyi sérülést okoz, nem csupán lelki traumát, hanem nagy anyagi megterhelést jelent a károsultaknak és családjának. A balesetet megakadályozni nem tudjuk. A megfelelő kórházi ellátás biztosítása, az orvosi beavatkozások, szükség esetén a megfelelő egészségügyi kellékek beszerzése sokba kerül. Mindezek mellett egy családfő elvesztése, vagy munkaképtelenné válása tovább nehezíti a helyzetet. A megnövekedett anyagi terhek, a kieső munkabér kiegészítésére szolgál a balesetbiztosítás, amely előre pontosan kalkulálható évi néhány ezer forintért hathatós segítséget nyújt a hirtelen, váratlanul jelentkező százezres, akár milliós költségek megfizetésére az egész családnak.

 

Grawe

Halálesetre és elérésre szóló vegyes életbiztosítás (GAW1H)

 • A szerződésben foglalt biztosítási összeget a hozamokkal együtt fizeti ki a biztosító a biztosított halála esetén a kedvezményezettnek, vagy lejáratkor a szerződőnek.
 • A biztosítás a biztosítási összeg függvényében orvosi vizsgálat nélkül köthető meg minden 15-65 év közötti személyre, míg orvosi vizsgálattal a 65-70 évesek részére is. Maximális életkor lejáratkor 85 év.
 • A biztosítás célja tőkefelhalmozás, nyugdíj kiegészítés. Halál esetén gondoskodás a hátramaradottakról és a családról, hozzájárulás a hiteltörlesztéshez.
Bővebben itt!
Grawe

Rögzített határidejű (term-fix) életbiztosítás (GAW3H)

 • Vegyes életbiztosítás, amely egyszerre tartalmazza a biztosított halála esetén fizetendő kockázati, illetve életbiztosítási és befektetési elemet.
  A biztosított halála esetén a szerződés díjmentesítésre kerül, a Grawe Életbiztosító Zrt. „átveszi” a további biztosítási díjfizetést, és a szerződés lejártakor az eredeti biztosítási összeget a felhalmozott nyereséggel együtt kifizetik.
  A kedvezményezett a biztosítási tartam lejárta előtt bármikor kérheti az esedékes biztosítási összeg és a felhalmozott nyereség idő előtti kifizetését.
 • A biztosítás a biztosítási összeg függvényében orvosi vizsgálat nélkül köthető meg minden átlagos egészségi állapotú 0-65 év közötti személyre, míg orvosi vizsgálattal a 65-70 évesek részére is.
  Maximális életkor lejáratkor 85 év.
 • Bármely hosszú távú pénzügyi cél megvalósítására alkalmas időben növekvő életbiztosítási szolgáltatással. Kiegészítők széles választéka tartozik hozzá, amelyek a biztosított halála esetén kétszeres- illetve háromszoros kifizetést biztosítanak. Előnyösen kombinálható a GDW1H biztosítás szolgáltatásaival.
Bővebben itt!
Grawe

Az elérésre, halálesetre és rettegett betegségekre szóló életbiztosítás (GDW1H)

 • Kombinált előtakarékossági forma egy megélés esetén szüksége összeg előteremtésére, illetve a váratlan egészségügyi kiadások (gyógyulás, rehabilitáció) finanszírozására.
 • A biztosítás orvosi vizsgálat nélkül köthető meg minden jó egészségi állapotú 20-50 év közötti személyre a biztosítási összegtől függően, míg az 50-60 évesek részére csak orvosi vizsgálattal.
  Maximális életkor lejáratkor 65 év.
 • A biztosítás célja tőkefelhalmozás, nyugdíj kiegészítés fokozott biztosítási védelemmel, amely kiterjed a rettegett betegségekre is. Halál esetén gondoskodás a hátramaradottakról, a családról. Előnyösen kombinálható a GAW3H biztosítás szolgáltatásaival.
Bővebben itt!
Grawe 

Elérés vagy halál esetében arányosan fizető vegyes életbiztosítás (GAW5H)

 • Vegyes életbiztosítás, amelyben halál esetén alacsonyabb a rizikóvállalás, mint a GAW3H terméknél, megélés esetén viszont magasabb lesz a kifizetett összeg. Az egészségi állapot (cukorbetegség, vérnyomás, esetleg szívbetegség, stb.) kisebb mértékben befolyásolja a biztosítás megkötését.
 • A biztosítás a biztosítási összeg függvényében orvosi vizsgálat nélkül köthető meg minden 0-65 év közötti személyre, míg a 65-70 évesek részére csak orvosi vizsgálattal.
  Maximális életkor lejáratkor 85 év.
 • A biztosítás célja tőkefelhalmozás, nyugdíj kiegészítés. Kiváló megoldás azok számára, akik az egészségi állapotuk miatt nem tudnak más biztosítást kötni, továbbá azoknak, akik már több biztosítással is rendelkeznek, és fontos számukra a megélés esetén kínált magasabb összegű szolgáltatás.
Bővebben itt! 

 

 

Nyugdíjbiztosítás 

Az állami gondoskodás háttérbe szorulásával Magyarországon is megnőtt a korszerű nyugdíjbiztosítási termékek iránti igény. Az általunk kínált termékek alkalmasak egyfelől az állami nyugellátás kiegészítésére, másfelől a biztosítás segítségével fedezhetők az időskori többletköltségek.

Így megteremthető a gondtalan, békés időskor anyagi bázisa.

A nyugdíjbiztosítások előnye és erőssége a rugalmasságukban rejlik: a nyugdíjkiegészítő járadék folyósításának nem kell feltétlenül egybe esnie az öregségi nyugdíjkorhatár elérésével. A szerződő szabadon választhat: kérheti akár az ötvenes éveinek elején is jövedelmének rendszeres kiegészítését, de dönthet úgy is, hogy csak idősebb korában teszi ezt meg.

 

Grawe

GAW5FH és GAW5FEH nyugdíjprogram adójóváírással
Milyen szolgáltatásokat nyújt a GAW5FH és a GAW5FEH nyugdíjprogram?

 • Nyugdíjjogosultság elérése esetén, és 10 év eltelte után történik a kifizetés.
 • 40%-os rokkantság esetén a haláleseti szolgáltatást fizeti ki a GRAWE Életbiztosító, amennyiben a biztosítottnál megállapítanak rokkantsági járadékot.
 • Ha rokkantsági járadékra nem jogosult a 40%-ra rokkantott biztosított, akkor a GRAWE Életbiztosító a nyugdíjkorhatár elérésekor fizet.
 • A biztosított halála esetén a haláleseti kedvezményezett az aktuális biztosítási összeget és a nyereséget kapja adó- és illetékmentesen.

Miért ajánljuk Önnek?
Mert:

 • Tőkegarantált
 • 1,8 % garantált technikai kamatot nyújt (Ft-nál), euró esetében ez 0,6 %
 • A piacon egyedülálló ajánlat
 • Kiszámítható, garantált megtakarítási forma
 • Adójóváírást vehet igénybe a termék után

További információkért forduljon hozzánk és munkatársainkhoz bizalommal!
Tájékoztató anyagok a termékkel kapcsolatban:

Feltételek Ft (GAW5FH)  
Feltételek Eur (GAW5FEH)   
Adózási tájékoztató

 

 

Kockázati biztosítások

Az aktív korú munkavállalók és vállalkozók az idejük jelentős részét munkavégzéssel töltik. Minden munkavégzés bizonyos kockázattal jár, hiszen bármikor bekövetkezhet olyan baleset, vagy megbetegedés, amely a munkavállaló életét közvetlenül veszélyezteti, esetleg tartós, vagy végleges egészségkárosodást okoz.
A bekövetkezett káresemények következményeinek mérséklésére szolgálnak a kockázati biztosítások.
A mai gazdasági helyzetben a vállalatok már a jó munkaerőért is versenyeznek, ami arra ösztönzi a cégeket, hogy a munkabér, a prémium és egyéb kedvezmények mellett újabb lojalitásnövelő juttatásokkal tartsák meg dolgozóikat. Ennek egyik lehetséges módja a biztosítás, melyben a szerződő fél a munkáltató, a biztosított a munkavállaló. A hatályos jogszabályok szerint ezen kockázati biztosítások díját a munkaadó költségként elszámolhatja. Ezek a legjobban ajánlott legális „járulékkímélő” megoldások.

 

Grawe

Egy személyre szóló, határozott tartamú, kockázati életbiztosítás (RAW1H)

 • A biztosított halála esetén a szerződésben foglalt biztosítási összeget fizeti ki a biztosító a kedvezményezettnek. Amennyiben lejáratkor a szerződő életben van, a biztosítás további díjfizetés és a biztosítási összeg kifizetése nélkül megszűnik.
 • A biztosítás a biztosítási összeg függvényében orvosi vizsgálat nélkül köthető meg 15-65 év közötti személyre, míg 65 éves kortól orvosi vizsgálattal.
  Maximális életkor lejáratkor 75 év.
 • A termék kiválóan alkalmas fedezetbiztosításként (pl. banki hitelfelvétel esetén), amelynek alacsony a díja, és a megtakarítás közömbös a szerződő számára.
Bővebben itt!
Grawe
Egy személyre szóló, határozott tartamú, kockázati életbiztosítás (RAW1EH)
 • A biztosított halála esetén a szerződésben foglalt biztosítási összeget fizeti ki a biztosító a kedvezményezettnek. Amennyiben lejáratkor a szerződő életben van, a biztosítás további díjfizetés és a biztosítási összeg kifizetése nélkül megszűnik.
 • A biztosítás a biztosítási összeg függvényében orvosi vizsgálat nélkül köthető meg 15-65 év közötti személyre, míg 65 éves kortól orvosi vizsgálattal.
  Maximális életkor lejáratkor 75 év.
 • A termék kiválóan alkalmas fedezetbiztosításként (pl. banki hitelfelvétel esetén), amelynek alacsony a díja, és a megtakarítás közömbös a szerződő számára.

Bővebben itt!

 

 

Egyszeri díjas biztosítások

 

Grawe

Egyszeri díjas, halálesetre és elérésre szóló, vegyes életbiztosítás (GAW11H)

Bővebben itt! 
Grawe

Eurós egyszeri díjas, halálesetre és elérésre szóló, vegyes életbiztosítás (GAW11EH)     

Bővebben itt! 

  

 

 

Forintos határozott járadékbiztosítások

 

Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, fix tartamú, havonta fizető járadékbiztosítás (J1H)

Bővebben itt! 
Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, fix tartamú, járadékátvitellel rendelkező, havonta fizető
járadékbiztosítás (J2H)     

Bővebben itt! 
Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, fix tartamú, garanciaidős, havonta fizető járadékbiztosítás (J3H)  

Bővebben itt! 
Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, fix tartamú, garanciaidős, és járadékátvitellel rendelkező, havonta fizető járadékbiztosítás (J4H)    

Bővebben itt! 

  

 

 

Forintos élethosszig tartó járadékbiztosítások

 

Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, élethosszig tartó, havonta fizető járadékbiztosítás (J5H)

Bővebben itt! 
Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, élethosszig tartó, járadékátvitellel rendelkező, havonta fizető
járadékbiztosítás (J6H)    

Bővebben itt! 
Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, élethosszig tartó, garanciaidős, havonta fizető járadékbiztosítás
(J7H)  

Bővebben itt! 
Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, élethosszig tartó, garanciaidős, járadékátvitellel rendelkező, havonta fizető járadékbiztosítás (J8H)   

Bővebben itt! 

  

 

 

Forintos kiegészítő biztosítások

 

Grawe

Baleseti halálra szóló kiegészítő balesetbiztosítás (UTZ)

Bővebben itt!
Grawe

Közlekedési baleseti halálra szóló kiegészítő balesetbiztosítás (KBH)

Bővebben itt!
Grawe

50%-os vagy annál súlyosabb baleseti rokkantságra szóló kiegészítő balesetbiztosítás (UI50)

Bővebben itt!
Grawe

Baleseti rokkantságra szóló kiegészítő balesetbiztosítás (UI)

Bővebben itt!
Grawe

Speciális baleseti rokkantságra szóló kiegészítő balesetbiztosítás (UIG)

Bővebben itt!
Grawe

Közlekedési baleseti rokkantságra szóló kiegészítő balesetbiztosítás (KBR)

Bővebben itt!
Grawe

Egy személyre szóló, határozott tartamú kockázati kiegészítő életbiztosítás (RAW1ZH)

Bővebben itt!
Grawe

50% -os, vagy annál súlyosabb tartós baleseti rokkantságot okozó baleset esetén a főbiztosítás díjfizetésének átvállalására szóló kiegészítő biztosítás (UI50P)

Bővebben itt!

 

 

Eurós biztosítások

 

Grawe

Eurós halálesetre és elérésre szóló vegyes életbiztosítás (GAW1EH)

Bővebben itt!
Grawe

Eurós rögzített határidejű (term-fix) életbiztosítás (GAW3EH)

Bővebben itt!
Grawe

Eurós elérésre, halálesetre és rettegett betegségekre szóló életbiztosítás (GDW1EH)

Bővebben itt!
Grawe

Eurós elérés vagy halál esetében arányosan fizető vegyes életbiztosítás (GAW5EH)

Bővebben itt!
 
 

Eurós határozott járadékbiztosítások

 

Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, fix tartamú, havonta fizető járadékbiztosítás (J1EH)

Bővebben itt!
Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, fix tartamú, járadékátvitellel rendelkező, havonta fizető járadékbiztosítás (J2EH)

Bővebben itt!
Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, fix tartamú, garanciaidős, havonta fizető járadékbiztosítás (J3EH)

Bővebben itt!
Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, fix tartamú, garanciaidős, és járadékátvitellel rendelkező, havonta fizető járadékbiztosítás (J4EH)

Bővebben itt!

 

 

Eurós élethosszig tartó járadékbiztosítások

 

Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, élethosszig tartó, havonta fizető járadékbiztosítás (J5EH)

Bővebben itt!
Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, élethosszig tartó, járadékátvitellel rendelkező, havonta fizető
járadékbiztosítás (J6EH)

Bővebben itt!
Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, élethosszig tartó, garanciaidős, havonta fizető járadékbiztosítás
(J7EH)

Bővebben itt!
Grawe

Egyszeri díjfizetésű, azonnal induló, élethosszig tartó, garanciaidős, járadékátvitellel rendelkező, havonta fizető járadékbiztosítás (J8EH)

Bővebben itt!
 

Eurós kiegészítő biztosítások

 

Grawe

Eurós baleseti halálra szóló kiegészítő balesetbiztosítás (UTZE)

Bővebben itt!
Grawe

Eurós közlekedési baleseti halálra szóló kiegészítő balesetbiztosítás (KBHE) 

Bővebben itt!
Grawe

Eurós 50%-os vagy annál súlyosabb baleseti rokkantságra szóló kiegészítő balesetbiztosítás (UI50E)

Bővebben itt!
Grawe

Eurós baleseti rokkantságra szóló kiegészítő balesetbiztosítás (UIE)

Bővebben itt!
Grawe

Eurós speciális baleseti rokkantságra szóló kiegészítő balesetbiztosítás (UIGE)

Bővebben itt!
Grawe

Eurós közlekedési baleseti rokkantságra szóló kiegészítő balesetbiztosítás (KBRE)  

Bővebben itt!
Grawe

Eurós egy személyre szóló, határozott tartamú kockázati kiegészítő életbiztosítás (RAW1ZEH)

Bővebben itt!
Grawe

50% -os, vagy annál súlyosabb tartós baleseti rokkantságot okozó baleset esetén a főbiztosítás díjfizetésének átvállalására szóló kiegészítő biztosítás (UI50PE)

Bővebben itt!

 

 

Utazási biztosítás 

 

EUB

Utazási biztosítás

Bővebben itt!